Life Coach: Maartje Wissink, 41 jaar

Een groot deel van mijn carrière heb ik gewerkt als ondernemer, consultant en COO binnen de financiële sector, hospitality branche en EdTech start-up scene. 

Na met veel plezier bedrijven te hebben geadviseerd op het gebied van transformatie, structuur, strategie, marketing en sales, kreeg ik uiteindelijk de behoefte om meer persoonsgericht te gaan werken. Thema's als de zoektocht naar balans, talenten, passies en zingeving zijn voor mij herkenbaar en intrigeren mij. Door mijn brede werkervaring kan ik snel op verschillende niveaus schakelen.

Mijn vooropleidingen zijn Communicatie en International Business.

Om de nodige extra kennis en ervaring op te doen ben ik de ICM coaching opleiding gaan volgen om ST!R en Europees gecertificeerd coach te worden. Daarnaast ben ik ACT trainer. In mijn trainingen en coaching sessies combineer ik klassieke technieken met  Mindfulness, ACT en NLP- technieken uitgaande van de persoonlijke behoefte.

Tegenwoordig geef ik trainingen en workshops aan particulieren en bedrijven, maar daarnaast ook één-op-één coaching sessies.

Tijdens mijn workshops maak ik graag gebruik van creatieve middelen (o.a. moodboards en fotografie) om uit het hoofd te gaan en meer vanuit gevoel/ intuïtie te handelen.

Mind your Style/ Life coach en coaching reizen